CONTACT


WIE IS REISGIERIG?

Hi allemaal!

Graag wil ik me even in het kort voorstellen, mijn naam is Bronke Pinxten, ik ben 23 jaar oud en werk fulltime als verpleegkundige op de afdeling kindergeneeskunde te Amstelveen. In mijn vrije tijd ben ik elke minuut opzoek naar de beste vakantiedeals. Mijn passie is dan ook reizen.

"Hoe kun je dat allemaal betalen!?" of "Via welke reisorganisatie heb je je vakantie geboekt?" of "Ga je nu weer op vakantie?" deze vragen kreeg ik dagelijks in mijn pm op insta, en om al jullie vragen te beantwoorden heb ik mijn eigen website gemaakt "WWW.REISGIERIG.BE"

Als allereerste tip van deze website wil ik jullie meegeven dat je voor mooie reizen te kunnen maken helemaal niet rijk moet zijn. Toen ik student was heb prachtige grote reizen kunnen maken met enkel en alleen als bijbaantje: frieten bakken in de frituur, om maar een voorbeeld te geven. Je moet natuurlijk wel over een aantal eigenschappen beschikken om goedkoop op vakantie te kunnen gaan, namelijk:

  • Je bent flexibel
  • Je bent een doorzetter
  • Je bent creatief
  • Je bent geduldig
  • Voor jou is geen enkele uitdaging teveel
  • Je bent geen luxepaard

Stel, je bent niet geduldig dan zal je vaak te snel opgeven bij het zoeken van goedkope vluchten, accommodaties en dus al snel veel te veel betalen of ga je naar een reisbureau waar je 100% veel te veel betaald. Stel, je bent niet creatief, dan maak je geen plannen en mis je de mooiste plekjes van jouw vakantiebestemming of neem je de duurste taxi naar de luchthaven.

Denk je over bepaalde eigenschappen "nahh dat ben ik helemaal niet" GEEN PANIEK! Op deze site vind je heel veel inspiratie, tips en kan je mij persoonlijk een berichtje sturen. Zo ga jij binnenkort zo goedkoop mogelijk naar jouw droombestemming met een super leuke planning!

Neem gerust een kijkje en let me know if you wanna know!

Bronke


Feel free, contact me!

+32 0470075591

https://www.facebook.com/bronke.pinxten

Instagram: bronkepinxten


Of stuur me een mailtje via het contactformulier!

BEDANKT VOOR UW BEZOEK!